Erase

Cateodata as vrea sa uit. Dar daca as uita, as uita si cine sunt. Amintirile...doar ele raman pana la capat . Ceea ce pastreaza mintea, nimeni nu poate lua.
Unele exepriente sunt neplacute. Ele te-au facut sa suferi, sa te simti umilit, jignit, nerespectat, neiubit, singur, fraier, cel mai fraier, inselat, dezamagit, etc. Pe astea vreau sa le uit, insa imi dau seama, ca si ele contribuie la ceva, la formarea mea, la maturizarea mea, la cunoasterea oamenilor si a vietii (vorbesc la modul general). Ma gandesc ca da, ma intaresc, ma modeleaza, stiu ce sa fac/sa nu mai fac in viitor, insa as putea sa ma lipsesc de astfel de momente. Daca totul ar fi mereu bine, ce imi trebuie sa ma intaresc? Teoretic nu as avea nevoie de cine stie ce tarie pentru a trece peste probleme, ca doar nu am probleme. Stiu ca suna utopic, dar daca totul ar fi bine...ei atunci ar fi mai usor. Mai slab, dar fericit :)) . Pana la urma nu suna atat de rau. Atunci cand treci printr-o experienta neplacuta, chiar daca este vorba despre ceva ce ti se intampla la munca, sau in viata perosnala, te marcheaza, te doboara, si pana iti revi e al naibi de greu...asta daca ai noroc sa iti revi si nu ramai marcat pe viata :)) . Ei, iti revi, dar schimbat!
Cred insa ca nu as vrea sa uit chiar totul. Selectiv. Nu as vrea sa uit: lumina soarelul in unele dimineti, mirosul de proaspat de dupa ploaia de vara, linistea de duminica dupa-masa, ochii si buzele lui, locurile noi pe care le-am vazut, lanul galben de flori, vazut din masina, mirosul florilor de tei, caldura trupului de langa tine dintre asternururi, serile tarzii cu prietenii, cadourile primite si oferite, necunoscutul de pe strada care mi-a zambit, pozele din copilarie, melcii de dupa ploaie... etc etc.
Dar cateodata as vrea sa uit...

De vazut: „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentarii:

alexandrescudaniela spunea...

Si eu as vrea sa uit! Insa stiu ca tot ce a fost rau m-a format ceea ce sunt azi! Numai bine. Danutza

dmd. spunea...

Sa uitam,sa nu uitam aceasta-i intrebarea?Nu,...nu,nu.Sa adunam cat mai mult si mai multe,imagini,sunete,ganduri,emotii,hai sa punem si ceva dureri,ca sa avem de unde sterge si sa avem cu ce ramane,cand nu vom mai putea aduna decat putine.Cu bine.