Something else

Fiecare din noi avem impresia, in anumite momente, ca ne miscam intr-un cerc vicios, viata noastra petrecandu-se intre aceleasi activitati, aceleasi locuri, aceeasi oameni; orice tentativa firava de a evada parand a fi compromisa de forta rutinei de zi cu zi...Ei, si totusi, unii din noi gasim forta de a ne desprinde...de cotidian, spre noi experiente ce si ele, pe viitor, vor tinde sa te acapareze peste ceea ce candva ti-a trezit interesul...Libertatea de a actiona iti da implicit mai devreme sau mai tarziu si libertatea de a te plictisi...si atunci iti revizuiesti optiunile...Sunt cateva lucruri care nu le vei schimba, pentru ca te reprezinta, si devin, in timp, bornele personalitatii tale; acestea se pot transforma odata cu tine, insa fundamental raman in radacinile fiintei tale...
Asadar, ceea ce devine necesar, periodic, a reinnoi, sunt experientele, si asa: pasiuni vechi si noi isi disputa dintr-odata intaietatea, punandu-te intr-o adevarata dilema: ce hobby aleg? Pai trecand prin filtru memoriei ce anume pasiune nu mi-am satisfacut-o pana acum, in mod dedicat, enumerand: lectura, muzica, sport, calatorii, modelling, clubbing, casino, invatamant, politica, driving, etc.; mi-am reamintit: "DANSUL", este o pasiune veche, ce mereu am tratat-o cu mai multa sau mai putina atentie, asa ca a venit randul lui:).
Ok, DANSUL, dar si aici trebuia sa ma decid asupra caruia din stiluri, ceva care sa-mi placa foarte mult si care sa nu presupuna nevoia de "pereche", ca deh, nu e cazul...:)) Nu cred in ideea de a te duce la ore de dans, si sa te trezesti ca dansezi cu matura sau cu stalpul:))) Dintr-o discutie cu una din cele mai bune prietene ale mele, stiindu-mi pasiunea pentru muzica latino, am refuzat categoric stilul dansurilor latino clasice si artistice, desi extrem de frumoase. Cum ar fi sa inveti pasi si miscari de rumba, cunoscut a fi unul din cele mai erotice dansuri, si sa ajungi acasa, dupa fiecare ora de dans, si sa imbratisezi peretii:))! Sa fim seriosi:))!
Deci, daca stilul trebuie ales si in functie de personalitatea fiecaruia, dar si de imprejurarile care ti le ofera momentul, m-am decis la doua stiluri diametral opuse, dar care-mi plac la fel de mult: street dance(r&b) si flamenco. Entuziasmul demararii unei noi experiente nu poate fi cuantificabil, este ca un zambet intiparit pe fata oricarui indragostit...
Am sa revin cu impresii, si pana atunci, indemnul este sa mai evadati din cotidian, orice ar insemna asta; chiar si o distractie putand sa ajunga rutina;).

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentarii:

dmd. spunea...

Ok,lumea se misca,dar o poate face artistic.

DMC spunea...

:)) da exista si varianta asta;) Pupici si sa stii ca m-ai facut sa rad:*