URMA@The Silver Church Club (Gala Inspired 2009)

In Silver Church, in seara de 9 decembrie, un senzational concert Urma, la sfarsitul Galei Inspired 2009, venea sa incheie o initiativa remarcabila de promovare a talentelor in diverse domenii, precum: arhitectura, grafica, fashion, fotografie si dramaturgie.

"Urma" si-a pus din nou amprenta asupra sufletelor noastre...intr-o continua poveste a acelor artisti pe care talentul i-a coplesit intr-o nestavilita pasiune pentru muzica; intr-o permanenta preocupare pentru cei care le acorda o parte din sensibilitatea lor prin simpla prezenta si/sau auditie.

Simplitatea si franchetea umana se imbina perfect intr-o complexitate a sunetelor instrumentelor si a vocii vibrante si profunde a solistului...Urma ne propune calm si ritm...

Ioana imi spunea..."nu stiam ca esti fan Urma" si i-am raspuns "M-au castigat din prima" ...! Le multumesc celorlati prieteni care m-au adus, acum putin timp, la primul lor concert, stiind ei ca primele acorduri muzicale ma vor convinge...si asa a fost!:)

Clipe speciale intr-o atmosfera calda alaturi de prieteni, scena nesemnificand delimitarea fizica dintre fani si artisti, ci ...o modalitate de apropiere a sufletelor ce vibreaza la unison....:)


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii: