I've been granted!

Astazi, am primit un premiu, de incurajare, spun eu!

Multumesc din suflet celui care mi l-a oferit si pentru ca un premiu bucura sufletul celui caruia ii este oferit, iar, in cazul acesta, el trebuie acordat mai departe, o sa adaug si eu lista castigatorilor.

Asadar, Premiul "Blogul de Aur" il ofer la randul meu urmatorilor blogeri:




http://rosutimpuriu.blogspot.com/ pentru originalitatea si sensibilitatea ce salasluieste in sufletul incandescent al artistei: Celina Nitu!
http://amintiridininconstient.wordpress.com/ pentru spendoarea vizuala a fotografiilor realizate de un tanar foarte talentat: Claudiu Balan!

Premiile au fost acordate pentru bloggeri la inceput de drum, nefiind nevoie, spun eu, sa adaug ca citesc cu placere si regularitate, cele trei bloguri, consacrate, si care merita "magna cum laude" din partea mea pentru umor si veselie( http://www.cabral.ro/) ; elitism  si convingere (http://bucurenci.ro/)  talent artistic si revolta spirituala( http://tudorchirila.blogspot.com/).

Am lasat la urma, premiul de suflet (http://dmd-familia.blogspot.com/), celui care mi-a dat posibilitatea sa ofer si eu la randul meu acest premiu, spunandu-i:  esti si vei ramane mereu una dintre cele mai dragi fiinte din lumea asta!

I'm happy!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentarii:

dmd. spunea...

Pentru calitatile tale,pentru energia generata,pentru sufletul tau special,meritai si meriti mai mult.

DMC spunea...

:*!