Tocul "stiletto"...revine!




Pasiunea pentru pantofii cu toc inalt, cred ca o mostenesc de cel putin trei generatii pe linie materna: mama, bunica si strabunica au inclinat spre un stil distinct de feminitate, la orice varsta...pantofii cu toc "cui".
Indiferent de dimensiunile fizice ale oricarei femei, pantoful cu tocul inalt a acordat o tinuta sexi, arcuind pielea fina ce se intrevedea sau nu sub faldurile vaporoase ale unor tinute lejere, spectaculoase, incitante si/sau oficiale.

Zilele trecute incercand sa gasesc pe net magazine care comercializeaza pantofi cu toc inalt( si f. inalt), am reusit sa gasesc si ce-mi place, insa, spre stupoarea mea, apareau intr-un blog specializat de colectii de rochii de mireasa si accesorii(de unde am si atasat aceste modele)! Cu exceptia unor perechi de pantofi albi, n-am inteles ce cautau acolo restul modelelor?! Ce, numai viitoarele mirese trebuie sa incalte asa ceva?! Hmmm! Evident ca NU! Si, ca sa confirme teoria unui bun prieten, care spunea..."Voi, femeile, cand intrati intr-un magazin, aveti al saselea simt cand e vorba sa alegeti cele mai scumpe produse, fara sa aveti afisat pretul", ete ca si "preturile", si marcile (Dolce&Gabanna, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Rupert Sanderson, Celine, Jimmy Choo,  Jerome C. Rousseau, Pura Lopez) i-ar fi confirmat, incaodata, vorbele!
Eu va las sa va delectati, pentru cine are gusturi similare, si mai caut..., asta ca sa-l contrazic macar, in parte!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comentarii:

Irinutza spunea...

Postul asta l-ai scris ca sa ne imbolnavim instant:))

Unknown spunea...

draguto, tu oricum esti superb de inalta...de ce oi mai avea nevoie de tocuri, jur ca nu inteleg....

ce-i drept, unele modele parca sunt luate din sex and the city :D

DMC spunea...

Raspunsul l-am dat in post: "Indiferent de dimensiunile fizice ale oricarei femei, pantoful cu tocul inalt a acordat o tinuta sexi, arcuind pielea fina ce se intrevedea sau nu sub faldurile vaporoase ale unor tinute lejere, spectaculoase, incitante si/sau oficiale.", ca sa nu spun...ca e PASIUNE ;)!