Caprioare de oras, animale de companie si chinuri fizice

Salut, salut, da da puteti sa incetati cu aplauzele (acum intra un sunet de gat uscat)...bine ma, da, gata, stop aplauze! Merci merci (hai ca mi-am facut introul de printesa).

Sa incepem cu inceputul dragii mosului adica: Caprioarele de oras!
Pentru cei care nu stiu, caprioara de oras = curva, bagaboanta, femeie de moravuri usoare, tarfa, stricata, mizerie, prostituata, lista poate continua dar sunt sigur ca pana acum 99,38% din voi au inteles ideea.


In timp ce faceam niste analize pe net acum o saptamana am dat de o intreaga comunitate legata de prostitutia pe net : siteuri cu curve, siteuri cu baieti care merg la curve si spun cum a fost, siteuri cu foarte multe curve si cu baieti care ..... Ideea e ca singurul lucru care era saritor in ochi pe langa terminatii de genul FO KO OK MF DA RR ( care habar nu am ce inseamna, oamenii sunt destul de tari, au propiul lor dialect, frate am fost la Belissima72Sexy si am facut un FO si dupa un RR, dar, frate, esti nebun femeia face o MMK de am zis ca direct COF) era pretul...n-ai cum ..media era undeva de la 100 de euro pentru o ora.


Mintea mea cel putin vede situatia in felul urmator: daca in acea ora aveam voie sa o bat, sa o pun sa imi aduca mancare sa imi fac si treburile cu ea, eventual sa o pun sa imi si calce camasile, parca era mai justificat dar asa...ma sa moara vespasian (citit in engleza [vespeisan]) 100 de euro pentru o partita de amor ca nu zic f*#$%. Au innebunit "caprioarele", la ele nu e criza?!


Sfatul meu pentru toti baietii care fac reviewuri  mai mai ca niste critici de film..."bois" de 100 de euro scoti minim 3 fete mai "vesele" in oras timp de 2 saptamani si cu singuranta (bine asta daca nu arati ca o amiba sau euglena verde), ajungi in locul cald cu 2 dintre ele (plus ca ai si satisfactia ca nu manca aia seminte si citea libertatea in timp ce tu dadeai din fund ca disperatul).


Animale de companie - si mie imi plac cainii, ba nene dar sunt unii atat de urati, dar atat de urati! incat nu inteleg de ce cineva ar vrea sa mai perpetueze rasa respectiva! Prietene schimba-ti dioptriile in puiutii mei nu vezi cat de nasol si cat de urat e! de ce ai vrea sa ai un Scottish Terrier sau alta ciudatenie a naturii!

P.S. Imi cautam animal pentru momentul in care....( cred ca sunt destul de capabil sa am grija de unul), si, asa am ajuns sa vad unele dintre ororile planetei.


P.S 2 Vreau un d'asta :



Chinuri Fizice

Aici e destul de simpla treaba, de luni, am zis eu ca e cazul sa ma duc la sala sa traiesc sanatos, plus alte chestii din capitolul : e bine sa faci asta, dar doare si nu stiu daca merita!

Momentan, de abia, pot sa imi misc mainile; sunt o febra musculara mergatoare, nu pot sa imi intind bratele si imi este dor de o mancare pe care scrie mare DIN CAUZA MEA O SA FACI CANCER!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

DMC spunea...

Sa inteleg ca tu...de fapt...alegi "diversitatea"...Frate, mai bine, 4 si sigur iese ceva cu una, doua..."my beauty seal":))