Uite-o, Nu e!(II)

Numarul "3" are conotatii biblice, se spune ca e numar cu mare insemnatate, pentru cei care sunt evlaviosi, dar si pentru superstitiosi...Departe de mine de a diminua simbolistica acestui numar sau de a o arunca in derizoriu, insa nu cred ca, in cazul dat, am sa gasesc vreo explicatie de orice natura ar fi ea...

1. prima data poti spune ca a fost ghinion;
2 a doua oara poti spune ca a fost coincidenta;
3. a treia oara este categoric...facatura.

Aaaaaa, si sa nu uit, cele 3 intamplari s-au desfasurat in timp, la o distanta de aproximativ 3 luni. Nu m-a lovit paranoia, nu am devenit peste noapte nici pioasa, si nici superstitioasa, dar clar ...remarc stupiditatea acestei intamplari.

Cum o fi sa-ti ridice masina, cam din acelasi perimetru, in intervalul mai sus-mentionat?
Ati putea spune, n-ai parcat cum trebuie.Mi-am spus-o si eu prima oara. A doua oara mi s-a parut cel putin ciudat, iar azi, a treia oara, am explodat! Din multitudinea de masini, A MEA iese in evidenta...ARE LIPICI, vorba unui prieten care s-a amuzat copios! Altora li s-a parut mai mult decat dubios. Si toti, imi spun, nu le poti face nimic.......? BA DA!

Prima oara mi-am zis asta e, ai gresit platesti, desi si atunci circumstantele puteau fi comentate; a doua oara m-am infuriat, pentru abuzul clar, si in multitudinea problemelor de care ma ocup, tocmai pe a mea am scapat-0 din vedere, si, s-a dus termenul de contestare; a treia, insa le va fi "cu noroc" domnilor politisti, desi sunt mai mult decat convinsa ca problema este in alta parte...firma de ridicat masini...ILCOR SRL. De ei promit, public, ca ma voi ocupa! Si acum, imi suna in cap, vorbele desantatului care se numea patron, si care mi-a spus..."lasati domnitza, nu va suparati, ca stim numarul si nu va mai ridicam masina!" O daaaaaaa, nu prea rar, ci regulat............ Daca ei spun ca aplica legea, si au, vezi doamne, paravanul politiei; legal, am sa le demonstrez cam ce putere poate avea un contribuabil nemultumit ...Probabil ca nu voi schimba nimic, insa ma vor tine minte.

Data trecuta am promis ca voi face un anumit lucru si pentru ca n-am uitat, subliniez: Oricui din sectorul 6 caruia i se ridica masina de catre Politie si doreste sa conteste procesul verbal in instanta, il asist "pro bono"!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii: