My first

E 0:22, marti, de fapt, deja miercuri, 26 august. In cateva ore plecam in vacanta. De obicei, imi vine inspiratia mai tarziu in noapte, dupa 1-2. Momentan, scriu intr-o agenda mica, sunt curioasa daca o sa o termin pana la intoarcere. Scriu cu rosu. N-am mai scris de ceva timp cu rosu. Imi placea culoarea, mai ales de la corecturile profesorilor. Mi se parea o culoare mai altfel... nu pentru oricine. Si scriu in agenda, pentru ca inca mi se mai pare impersonal sa scriu direct la calculator. Asa am facut mereu pana sa ajung la tastatura.
Anyway, am zis ca trebuie sa inaugurez si eu blogul... nostru... cumva. Doar ca eu sunt mai haotica in ganduri, deci mai greu cu structuratul ideilor.
Azi a fost oricum o zi agitata. N-am fost niciodata asa inaintea vreunei plecari. De exemplu, imi faceam bagajele intr-o ora, azi mi-a luat 4 ore. Si de data aceasta, am si uitat chestii, nu neaparat vitale, pot si fara (ma refer la oja si la ceara de par, imaginati-va "tragedie", pana si eu rad de mine). O sa dau vina pe raceala, care sper sa treaca de la sine cand o sa simta marea.
Mie imi trece totul de la mare, ma linisteste si ma elibereaza. Mereu vorbesc cu ea cand sunt acolo. Si anul acesta o sa am sa-i spun multe, iar ea o sa le inghita cu totul si le va face uitate (ha, Mel are niste pungulite de plastic frumoase).
Revenind, eu si marea suntem prietene bune, si cu scoicile, si pescarusii si nisipul. Si incep sa-mi aduc aminte de cum imi povestea cineva ca m-ar vedea la mare, tragand din tigara si tinand tigara putin mai in sus.
Pe acest cineva n-o sa-l las marii, pentru ca nu o merita si nici nu stie sa o iubeasca. Ori eu cand impart anumite lucruri cu anumite persoane, iar acestea nu stiu sa le aprecieze sau nu le inteleg, atunci mi le iau inapoi si le tin doar pentru mine.
As vrea sa vad delfini, insa nu stiu daca o sa am eu norocul asta, stiu ca va veni ziua cand voi inota cu ei.
So... eventual ne mai auzim de-acolo sau dupa. Inca 5 ore si suntem pa-pa.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii: