Beginning...(multumesc, tata...)

Ideea de a-mi face blog a rasarit la inceputul acestui an, cand am simtit ca trebuie sa-mi astern gandurile, ideile, preocuparile....tot ceea ce-mi aglomereaza mintea, in fiece moment... Am prieteni care mi-au spus, ai un dar, ar fi bine sa te gandesti sa scrii o carte; asta si din multitudinea povestiriilor mele, traite sau relatate de altii, intr-un spirit atat hilar, cat si sarcastic... I-am ascultat, m-a flatat oarecum propunerea lor, dar n-am simtit ca a venit momentul, ca ma pot aseza sa astern cateva cuvinte...

Si totusi, la inceputul anului am inceput sa cochetez cu scrisul, incropind un jurnal pe net(pe care am sa-l postez aici, negresit), doar din dorinta de a vedea ce iese...insa, ideea de a-mi face cu adevarat blog, era inca departe, pana acum o saptamana...Ce s-a intamplat?! O imensa surpriza: ...stand, intr-o seara in fata laptopului, sunt atentionata ca am primit un mail; il deschid, vad acolo o invitatie de a accesa un blog...si spre marea mea surprindere ce vad: Tata si-a facut blog!!! Trebuie sa precizez ca tatal meu cocheteaza de 1 an de zile cu internetul, facand primii pasi, la un interval de cel putin 9 ani de cand eu am inceput...Dar nu e vorba despre asta! Tata s-a dovedit a fi mult mai deschis in a-si impartasi gandurile...catre lume. Un barbat la 52 de ani sub titulatura haioasa "un barbat in varsta" isi deschide sufletul, isi impartaseste pasiunile si probabil ca in viitor ...si temerile...cu cei care vor sa-i cunoasca "povestea"...si ii demonstreaza, in acelasi timp, fiicei lui, ca este un "om tanar", varsta neavand legatura cu simtirea :)

Pentru ca acesta a fost imboldul final, care m-a capacitat sa fac si ...acest pas, ITI MULTUMESC TATA!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

dmd. spunea...

Si eu iti multumesc tati,in special ca pe linga ca esti fata mea mai mare,te simt cea mai apropiata de mine acum ca si altadata.